Overfladebehandling
i Nordsjælland

Kontakt os

Mikkels Gulvslibning

Din lokale Gulvsliber

Skal dit gulv behandles med lak, lud, sæbe, eller olie?

Dit gulv kan overfladebehandles på mange forskellige måder og med vidt forskellige produkter: Lak, lud, sæbe, olie og pigmentering i forskellige varianter.

Vi vejleder dig altid gerne med udgangspunkt i dine præferencer og i gulvets anvendelse. Det handler både om at ramme den stil og det udtryk, du ønsker, og om at holde dit gulv robust og slidstærkt, så det bevarer den smukke overflade længst muligt.

Vi kender alle fordele og ulemper ved de forskellige behandlinger, og vores viden kommer naturligvis dig til gode som kunde. Vi informerer dig altid gerne om holdbarhed, vedligeholdelse, rengøring og priser, så du er klædt godt på til at træffe det endelige valg om overfladebehandlingen af dit gulv.

Vi spørger også ind til gulvets anvendelse, så vi kan give vores anbefalinger i forhold til det slid, dit gulv er udsat for til dagligt. Har du f.eks. hund eller små børn, der leger med deres legetøj på gulvet, så vil det højst sandsynligt have indflydelse på vores anbefalinger til dig.

Kvalitetsprodukter til overfladebehandling og træpleje

Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter, når det gælder overfladebehandling af dine gulve. Det er professionelle produkter fra henholdsvis Trip Trap, FAXE og Woodcoat. Vi har ovenikøbet udviklet produkter i samarbejde med Trip Trap og FAXE. Woodcoat er navnet på vores egen serie af træplejeprodukter udviklet af Mikkel Nielsen, som ejer Mikkels Gulvslibning. Kun det bedste er godt nok til vores kunder!

Overfladebehandling af trægulve på hele Sjælland! Lakbehandling, ludbehandling, sæbe- eller oliebehandling!

OBS: Vi afsliber naturligvis altid gerne dine gulve, så de er smukke og ensartede i overfladen, inden vi giver dem en god overfladebehandling.

Mikkels Gulvslibning leverer kompetent gulvservice til både private kunder og erhvervskunder. Ring i dag, så vi kan høre nærmere om dit gulvprojekt! Vi ser frem til at give dine gulve en kærlig behandling.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Din lokale gulvsliber​

  Vil du have de smukkeste trægulve i din bolig? Så behøver du ikke lede længere!

  Mikkels Gulvslibning står for professionel og kompetent gulvservice på hele Sjælland! Vi tilbyder dig hele ’pakken’, når det kommer til smukke trægulve:Vi monterer dine nye massive plankegulve.Vi afsliber såvel dine nye som dine gamle gulve.Vi sørger for den mest optimale overfladebehandling af dine trægulve.

  Alt sammen med henblik på at give dine trægulve liv, sjæl og robusthed, så de holder sig smukke længst muligt.

  Gulvsliber i Nordsjælland

  Med adresse i Gilleleje har vi helt naturligt flest kunder i Nordsjælland og København. Vi kører dog gerne til opgaver på hele Sjælland.

  Du er altid velkommen til at kontakte Mikkels Gulvslibning med din opgave. Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig.

  Kontaktinfo

  Mikkels Gulvslibning
  Grønnevang 175
  3250 Gilleleje
  Cvr:44162431

  Vi samarbejder med

   

   

   

  Call Now Button