Gulvafslibning i Nordsjælland
Kører hele sjælland

Kontakt os

Mikkels Gulvslibning

Din lokale gulvsliber

Mikkels Gulvslibning udfører professionel gulvafslibning på hele Sjælland

Vi har mange års erfaring i gulvbranchen og har gennem årene opbygget stor viden og ekspertise inden for afslibning og behandling af trægulve.

Dit trægulv skal behandles med omhu og ekspertise, så du får et smukt og ensartet gulv til glæde for både dine øjne og dine fødder. Det sørger Mikkels Gulvslibning for.

Renovering af gamle trægulve

Gamle trægulve mærkes gennem årene og kan fremstå skrammede og ridsede efter dagligt slid og brug. Med en professionel gulvafslibning bringer du alle gulvets smukkeste kvaliteter frem i lyset igen, samtidig med at vi behandler gulvet nænsomt og med respekt.   

Slibning af nye massive trægulve

Det er dog ikke kun de gamle trægulve, vi vækker til live. Nye massive plankegulve skal også slibes og efterbehandles, så du får størst glæde og nytte af dem i dit hjem eller i din virksomhed. Vi har fokus på en afslibning i overensstemmelse med dine ønsker om stil og udseende for det færdige gulv.

Vejledning inden for afslibning af trægulve

Vi har stor ekspertise inden for trægulve og vejleder dig altid gerne, hvis du er i tvivl om, hvordan dit gulv skal behandles. Vi vurderer gulvet og hjælper dig med at vælge den behandling, som er ideel i forhold til gulvets træsort, kvalitet og stand.

Professionel overfladebehandling

Vi sørger naturligvis altid for en professionel overfladebehandling, efter at vi har slebet dit trægulv. Derved bevarer vi gulvet smukt så længe som overhovedet muligt. Det kan du læse mere om her.

Vi tilbyder gulvafslibning på hele Sjælland for såvel private boligejere som erhvervskunder. Vi påtager os både små og store opgaver inden for gulvafslibning. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale en nærmere besigtigelse af dit gulvprojekt.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Din lokale gulvsliber​

  Vil du have de smukkeste trægulve i din bolig? Så behøver du ikke lede længere!

  Mikkels Gulvslibning står for professionel og kompetent gulvservice på hele Sjælland! Vi tilbyder dig hele ’pakken’, når det kommer til smukke trægulve:Vi monterer dine nye massive plankegulve.Vi afsliber såvel dine nye som dine gamle gulve.Vi sørger for den mest optimale overfladebehandling af dine trægulve.

  Alt sammen med henblik på at give dine trægulve liv, sjæl og robusthed, så de holder sig smukke længst muligt.

  Gulvsliber i Nordsjælland

  Med adresse i Gilleleje har vi helt naturligt flest kunder i Nordsjælland og København. Vi kører dog gerne til opgaver på hele Sjælland.

  Du er altid velkommen til at kontakte Mikkels Gulvslibning med din opgave. Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig.

  Kontaktinfo

  Mikkels Gulvslibning
  Grønnevang 175
  3250 Gilleleje
  Cvr:44162431

  Vi samarbejder med

   

   

   

  Call Now Button