Montering af trægulve i Nordsjælland
Kører hele sjælland

Kontakt os

Mikkels Gulvslibning

Din lokale gulvsliber

Skal du have monteret et nyt trægulv i din bolig eller din virksomhed?

Mikkels Gulvslibning yder professionel gulvservice, når du ønsker et nyt trægulv i dit hjem. Vi lægger nye massive plankegulve, sliber plankerne og sørger for den bedste overfladebehandling.

Vi står for hele processen fra første idé og vejledningsmøde og indtil dit trægulv ligger smukt og færdigt for dine fødder.

Dit nye plankegulv skal ikke alene lægges korrekt og akkurat. Det skal også slibes og efterbehandles, så det holder sig smukt og robust længst muligt. Det sørger vi for. Vi spørger ind til anvendelsen af gulvet. Er der f.eks. børn eller hunde, som slider på gulvet med deres legetøj og kløer? Det har naturligvis indflydelse på, hvilket gulv og hvilke produkter til overfladebehandling vi vil anbefale.

Træ er et levende materiale, som engang har haft sine rødder i jorden. Derfor har trægulve en helt særlig varme, autenticitet og ægthed. Det betyder også, at træ giver sig. Derfor er det vigtigt at vide, hvad man gør, når man arbejder med træ.

Vi sender udelukkende professionelle gulvfolk og tømrere hjem til dig. Professionelle, som har et indgående kendskab til træ, forskellige træsorter og gulvbehandling.

Smukke nye trægulve på hele Sjælland!

Vi glæder os til at levere det smukkest tænkelige trægulv til dig. Kontakt os med din opgave, så vi kan sætte en aftale i kalenderen.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Din lokale gulvsliber​

  Vil du have de smukkeste trægulve i din bolig? Så behøver du ikke lede længere!

  Mikkels Gulvslibning står for professionel og kompetent gulvservice på hele Sjælland! Vi tilbyder dig hele ’pakken’, når det kommer til smukke trægulve:Vi monterer dine nye massive plankegulve.Vi afsliber såvel dine nye som dine gamle gulve.Vi sørger for den mest optimale overfladebehandling af dine trægulve.

  Alt sammen med henblik på at give dine trægulve liv, sjæl og robusthed, så de holder sig smukke længst muligt.

  Gulvsliber i Nordsjælland

  Med adresse i Gilleleje har vi helt naturligt flest kunder i Nordsjælland og København. Vi kører dog gerne til opgaver på hele Sjælland.

  Du er altid velkommen til at kontakte Mikkels Gulvslibning med din opgave. Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig.

  Kontaktinfo

  Mikkels Gulvslibning
  Grønnevang 175
  3250 Gilleleje
  Cvr:44162431

  Vi samarbejder med

   

   

   

  Call Now Button