Søger du professionel hjælp til gulvafslibning på Sjælland?

Mikkels Gulvafslibning har mange års erfaring indenfor gulvafslibning i København og på resten af Sjælland. En professionel faglighed og viden som danner fundamentet for kvalitetssikret gulvafslibning hver gang.

 

Gulvet binder hjemmet sammen

Dit gulv binder hjemmet sammen. Det er den røde tråd igennem din bolig. Derfor er det ekstra vigtigt, at du plejer og vedligeholder dine trægulve korrekt. Det gælder uanset om du bor i lejlighed i København, eller om du bor i hus et andet sted på Sjælland. Alle detaljer udføres efter bogen. Den rette afslibning og overfladebehandling sikrer dit gulv i dag, i morgen og i fremtiden.

 

Hvornår skal jeg bestille professionel gulvafslibning i København eller på resten af Sjælland?

Tiden er inde til en professionel gulvafslibning, når du kan mærke at gulvets overflade virker råt og ridset. Det kan også være at lakken på dit trægulv er ved at være slidt ned. I sådanne tilfælde er det ikke nok at behandle med olie, lak eller sæbe. Et slidt trægulv skal afslibes ordenligt, hvis du ønsker et godt og holdbart resultat.

Når det er sagt, er det også vigtigt at huske, at et trægulv bliver tyndere og tyndere hvergang det slibes. Der er ikke plads til fejl-slibninger, da det i sidste ende medfører, at gulvet helt skal udskiftes. Når du bestiller professionel gulvafslibning hos Mikkels Gulvafslibning i København, kan du være sikker på, at din gulvafslibning udføres korrekt. Gulvet får en ensartet og smuk overflade allerede efter første behandling, hvilket kan være næsten umuligt at opnå for ufaglærte privatpersoner. Det giver bare bedre resultater og solid kvalitet, når du vælger Mikkels Gulvafslibning.

Hvilke type gulvafslibninger findes der?

Der findes mange forskellige måder at afslibe et gulv på. Det der sætter begrænsningen er træ-sorten. Hos Mikkels Gulvslibning mestrer vi alle teknikkerne med udgangspunkt i den specifikke træsort. Vi kan rådgive dig til de bedste resultater og har den håndværksmæssige kunnen, der sikrer dig den bedste løsning hver gang.

 

Hvilket trægulv har du?

Inden vi igangsætter afslibningen, skal vi først afklare, hvilken type trægulv du har. Er du i tvivl, skal vi nok hjælpe dig med at finde svaret. Du kan imidlertid starte med at læse om de de mest almindelige typer trægulv her:

Massivt Gulv
Har du et massivt trægulv, står du som regel ret godt, når det kommer til gulvafslibning. Et massivt trægulv tåler flere afslibninger. Man skal dog være opmærksom på, at samlingerne ikke beskadiges. Der skal helst være 4 mm fra samling til overfladen.

Lamelgulv
Et lamelgulv er bygget af forskellige lag træ. Oftest er der massivt træ øverst, afløst af en spånplade i midten og billigt træ nederst. Det kan også være mere slidstærkt, hvis det fx er opbygget af krydsfinér. Er det et rigtig godt og slidstærkt lamelgulv, er det op til 6 mm massivt træ. Er det af en billigere kvalitet, er finerpladen til tider kun 2 mm tyk. Er det tilfældet, tåler gulvet næppe afslibning, da det kan blotlægge det underliggende lag.

Laminatgulv
Laminatgulv tåler slet ikke afslibning, da det er lavet af plastlaminat og ikke af træ. Det kan dog være at det ligner træ, hvilket godt kan skabe lidt forvirring. Er du i tvivl, hjælper vi gerne med at afklare gulvets materiale.

 

Afhøvling eller afslibning?

Det er sjældent at der er behov for en afhøvling af et gulv. Det er kun aktuelt, hvis der er tale om meget slidte gulve. I sådanne tilfælde bruges særlige afhøvlingsmaskiner med roterende klinger. Har du behov for en afhøvling, er det ekstra vigtigt at bruge en professionel gulvsliber. Som ufaglært privatperson kan du i værste fald komme til at gøre permanent skade på gulvet.

 

Vælg kvalitet

Det er betryggende at have styr på detaljerne – at vide at din bolig får den pleje og behandling, den behøver. Kvalitetssikkerhed som får dig og din familie til at sove ekstra godt om natten.

Kontakt Mikkels Gulvservice og få et fornuftigt og uforpligtende tilbud. Kvalitet til fornuftige priser – Fordi dit hjem fortjener det bedste.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at vide mere om hvad vi tilbyder, eller vil du gerne have et tilbud på en opgave? Så kontakt os allerede i dag på 26 78 75 79 eller send mig en email.

Kontakt mig